Arrangeren

The Lost Chord, slecht leesbaarThe Lost Chord na notatieArrangementen

Ben je op zoek naar een (koor)arrangementen van een bepaald stuk? En kan je dat niet vinden omdat het koor bijvoorbeeld 5 vrouwenstemmen heeft en 2 mannenstemmen? Dan kan ik je daar zeker mee helpen. Zelfs de beste kant en klare bewerking voldoet in zo’n geval niet voor 100%. Ik ga bijna altijd zelf aan de slag met arrangeren, zelfs van in de basis geschikte berwerkingen.

Notatie

Transponeren van muziek of het noteren van slecht leesbare oude muziek of het digitaliseren daarvan behoort ook tot de mogelijkheden. Zelf werk ik met het programma Finale. Vanuit dat programma kan ik bovendien bijvoorbeeld .mp3 of .wav files maken voor het terugluisteren van de muziek. Het originele bestand wordt altijd meegestuurd waardoor er ook aanpassingen en diverse afspeelopties mogelijk zijn met behulp van het programma NotePad 2012, zeg maar de “player” van Finale.

Zoekt je een geschikt arrangement van bepaalde muziek voor uw koor, neem dan rustig contact met mij op via onderstaand formulier of via de contactpagina van deze site voor de mogelijkheden.