You are the new day

You are the new day

Inleiding

Dit artikel is geschreven voor alle koorleden die veel plezier beleven aan het zingen van ‘You are the new day‘ en er wat meer over willen weten.

John David
John David

Het bekende ‘You are the new day’ werd geschreven door John David voor zijn band Airwaves in 1978 onder de titel ‘New Day’. Het was weliswaar a capella maar wel met gesamplede voice sounds eronder. Best bijzonder voor een hardrockgroep. Later werd het nummer onder de titel ‘You are the new day’ gearrangeerd door  Peter Knight voor de King’s Singers en werd het alom bekend. The King’s Singers hebben er later zelfs nog een kerstversie van gemaakt met een aangepaste tekst onder de titel ‘Born on a new day’.

John David Williams

John David werd geboren op 19 januari 1946 in Cardiff, Zuid Wales. Hij begon zijn muzikale

Meer lezenYou are the new day

Jubileumconcert Close Company groot succes

Lustrumconcert Close Company groot succes

Op 18 november jl. vierde Close Company haar 5 jarig jubileum met een spetterend optreden. Dat gebeurde in de Dorpskerk in Bathmen. Dat was in samenwerking met The College Barbers uit Apeldoorn. Het was een concert om nooit te vergeten – een prachtig geheel waarbij beide koren zich voor een uitverkochtte kerk afwisselend en samen van hun beste en leukste kant lieten zien.

Foto’s volgen spoedig.